Home Andere
Activiteiten
Wandeling Meerdaagse
Trektochten
Agenda Foto's Contact
Meerdaagse tochten

Na je inschrijving en betaling komen wij samen de avond, voor het vertrek te paard, om nader kennis te maken en om gezellig samen te eten. Het is raadzaam om de avond voordien toe te komen zodat zowel paard als ruiter de volgende dag fris en monter kunnen starten.

Het tempo van de tocht wordt bepaald door: het weer, het aantal dagen en de rijvaardigheid van de ruiters. De rit moet voor zowel paard als ruiter zijn om volop te genieten van de omgeving, natuur, fauna en flora.

De overnachtingen gebeuren volgens afspraak en kunnen variėren van slaapzaal, tent, hooi, gīte. De maaltijden kunnen volgens wens verzorgd worden. Ook de vegetariėrs worden niet vergeten. Zij moeten dit wel melden bij de inschrijving.

Vertrekplaatsen
Alle vertrekpunten komen in aanmerking. Maar de ervaring leert dat de omgeving en de overnachtingsplaatsen van groot belang zijn en kunnen volgens de wensen van de ruiters verschillen. Daarom wordt er bij de inschrijving of bij het verstrekken van de info al een idee gevraagd over hoe, wat en waar. Zodat er niemand voor verrassingen komt te staan.
Een idee: Gendron, Malvoissin, Soy, Porcheresse, Stoumont, Hamont-Achel, Maredsous, Comblain- la-tour, Anloy, enz.
Prijzen
Deze worden bepaald door: aantal dagen, aantal ruiters, huurpaard of eigen paard, aard van de maaltijden, type overnachting, paard op weide of box, extra wensen.
Groepen
Je kan individueel aansluiten of je kan met een eigen groep een prijs vraag doen. Het zij kleine groepjes, tenzij jij anders beslist. Normaal van ongeveer 4 a 6 personen.

©2024 - Westernriding-trektochten